Slideshow

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

torsdag 14 maj 2009

Gabriel Sjölund (Piratpartiet) till mig.

Hej och varmt välkommen till Piratpartiet Östergötland!

Mitt namn är Gabriel Sjölund. Jag är ledare för Östergötlands valkrets. Jag vill hälsa dig välkommen till partiet.

Just do it!

Inom Piratpartiet i stort, och även i Piratpartiet Östergötland, tillämpar vi en mycket tillåtande mentalitet vad det gäller partiaktiviteter. Om det kliar i dina fingrar för att du vill ut och affischera, dela ut flygblad eller bara berätta för dina kompisar om partiet så behöver du inte stanna upp och vänta på något godkännande. Sätt igång bara. Men du, kolla gärna med någon eller några andra personer först så att du vet att din idé inte är helt galen. Tycker tre piratpartister att det är en bra idé så är det en bra idé, det är regeln!

9 kommentarer:

 1. Vet du att piratparitet vill legalisera narkotika och prostitution? Det har varit hjärtefrågor för dem så länge de har funnit. Även om de försöker tona ner det nu, så är det inte helt borta. /hmm

  SvaraRadera
 2. Till hmm: Jag har noga läst igenom deras partiprogram och inte hittat något om detta!?

  SvaraRadera
 3. Gå in på

  http://www.politikerbloggen.se/

  så hittar du flera artiklar skrivna om pirat partet. Gammalt som nytt om du letar lite. Jag har själv debatterat med en som påstod sig representera p-partiet på en annan blogg. Ämnen gällde prostitution.

  Det är inte helt lätt att hitta deras paritpogram på googel.

  SvaraRadera
 4. Har föresten ett svagt minne att piratpartiet var representerade på Ekdahl när han tog upp om prostitution skulle vara fritt eller inte. Inte helt säker, men jag vet tydligt att de har framträtt på TV med sina "positiva" åsikter.

  SvaraRadera
 5. Svar till hmm: Läs mitt nya inlägg så kanske du förstår vart det barkar hän! Och prostitutionen bryr jag mig inte om. Det går inte att förbjuda världens äldsta yrke. Däremot det här som kallas trafficking är vedervärdigt. Med anonyma Ip kommer man inte åt dom så lätt, men det har vår kära regering som är totalt teknik-okunniga släppt fritt!

  SvaraRadera
 6. Där håller jag helt med dig. Ipred är förkastligt, jag vet bara inte om pirat-partiet är de rätta att driva den frågan.

  Det finns som i alla frågor bättre och sämre sätt att driva en fråga på.

  Jag tycker tex att vi ska ha patenträtt och kunna skydd ider. Varför ska ngn annan kunna profitera på ditt jobb? Flera års forskning och uppoffrande ligger bakom varje patentansökan. För mig är det självklart att jag äger rätten till mitt arbete.

  Det samma gäller upphovsrätten. Nu ska du veta att jag är emot Hollywood och deras absurda pengar som de tjänar, men prissättningen är fri, och uppenbarligen så tycker folk att nöje är mer värt än ngt annat, så de betalar. Horribelt, men gör det inte mer rätt att ta bort upphovsrätten för att ngn annan ska kunna profitera.

  Som sagt IPRED=hata, men det är Piratbays och deras gelikar fel att vi sitter med en horribel lag.

  SvaraRadera
 7. Pirate Bay har inte ett dugg med Piratpartiet att göra. Finns ingen koppling!

  SvaraRadera
 8. Nej nej det menade jag inte heller.

  SvaraRadera
 9. Piratpartiet hyser inga åsikter om varesig narkotika eller prostitution. Jag vill bara förtydliga det. Det där är vanlig (o)hederlig smutskastning.

  /Gabriel Sjölund

  SvaraRadera