Slideshow

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

torsdag 1 oktober 2009

Upprörande att han släppts fri !

TROLLHÄTTAN. I tingsrätten blev 18-åringen dömd till tre års fängelse för försök till grov våldtäkt på en åttaårig flicka. I väntan på dom i hovrätten är han nu släppt ur häktet - och vandrar omkring i området där brottet skedde.
- Upprörande att en kille som dömts för ett så grovt brott släpps i väntan på en ny dom, säger Thord Haraldsson, chef för länskriminalpolisen i Trollhättan. 

Ja, vad säger man! Både demokrati och rättsväsende har havererat totalt i gamla Svedala. Polisen står och tittar på när man rånar en värdedepå och polishelikoptern står helt obevakad i ett skjul med en bombatrapp utanför dörren. Serbisk polis hade varnat för det här tre veckor före rånet, men polisen nonchalerar det helt. Sedan får man läsa att en våldtäktsman släppts fri och kan ge sig på ett barn igen. Vart är vi på väg?


5 kommentarer:

 1. Ja det är förjävligt, det är ingen som tycks tänka på den utsatta flickan, att hon ska behöva se honom ute, eller andra barn för den delen. Ibland fattar man inte hur fan dom tänker

  SvaraRadera
 2. Hej Catta. Roligt du tittar in. Ja, vad ska vi göra. Vi har ju inget att säga till om längre. Och jag tror inte dom tänker! Det har dom datorer till :-)

  SvaraRadera
 3. Och det finns nåt som heter allmänpreventiva åtgärder men det vet nog juristerna ingenting om!

  SvaraRadera
 4. och vem vet vilken, som tänker begå brott/kommer att råka begå brott imorgon? Ska alla i preventivt syfte häktas ifall de kommer att begå brott imorgon?
  /ingridcarlsson

  SvaraRadera
 5. Svar till ingridcarlsson: En sån här farlig människa kunde man åtminstone satt fotboja på så barnen kunde känna sig trygga. Det handlar inte om ett presumtivt brott. Det handlar om ett brott!

  SvaraRadera