Slideshow

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

onsdag 21 oktober 2009

Nu är det klippt igen !


Uppenbart retuscherad

På Ralph Laurens egen webbplats finns bilden dessutom i två versioner, skriver brittiska tidningen Daily Mail. Jämför man de båda bilderna kan man se att den ena är uppenbart digitalt retuscherad.
Kommentatorerna på Photoshop Disasters spar inte på krutet.
– Varför visar dom helt enkelt inte sina kläder på skelett istället, skriver en.

--------------------------------------------------------------------
Hon ser hemsk ut. Varför måste det vara så här. Min teori är att det är bögar hela bunten som har hand om modellerna. Lite pedofilaktiga kan dom vara också. Ska väl se ut som ett barn !

4 kommentarer:

 1. Helt överens med din teori. Har själv propagerat den i flera år. Det är homosexuella män som skapar kläder till kvinnor som de villl ska se ut som unga androgyna pojkar. (Är själv smal som en sticka)

  SvaraRadera
 2. Hej "Hmm" Om du är smal som en sticka och det inte är självförvållat är det ju inte mycket att göra åt. Beror väl på generna antar jag. Själv är jag "något" överviktig. Det lustiga är att min bror äter minst dubbelt så mycket som jag och han är mager. Vad ska vi göra :-)

  SvaraRadera
 3. Det kanske inte beror på mängden mat, utan vad som äts. Jag tex tycker verkligen inte om söt mat. Är en typisk salt människa. Tvingar i mig tårta på folks födelsedagar för att vara artig.

  Men lagad mat äter jag i stora lass. Fast sen gillar jag ju medlhavs-mat med mycket grönsaker och fisk. En del gener beror det kanske också på. Har ett syskon som är lite motsats till mig. Fast syskonet gillar saker som jag inte gillar också.

  Vad göra? Lev och var glad så länge du är hälsosam. Livet är för kort för att man ska förneka sig saker. (Bara om det blir för stora mängder då)

  SvaraRadera
 4. Jaa, jag har lite diabetes typ 2 så jag äter knappast något socker heller. Använder sötningsmedel. Men som sagt var. Det ska va gött å leva, annars kan det kvetta. (Galenskaparna)

  Ps. Jag är saltmänniska också, vilket kanske inte är så bra i längden.

  SvaraRadera