Slideshow

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

måndag 12 oktober 2009

Har lite skrivtorka!

Men kan ju alltid skriva om Bodström. Riksdagmannen, advokaten, deckarboksförfattaren eller vad ni vill kalla honom. Jag kallar honom "Det eventuella Bodströmsamhället". Han ligger ju också bakom FRA och allt annat skit där dom ska ta integriteten från oss. Dessutom skolkar han i riksdagen, men är inte värst! Gissa vem som är värst? Just det, Mona Sahlin med 100 % frånvaro. Bodström hade visst bara 70 % Kanske ska förklara frånvaron: Det gäller motioner som de röstar om.

Hoppas Piratpartiet kan göra något åt dessa otrevliga människor. Men då behöver vi ha in dom i riksdagen och det ska väl inte vara omöjligt. Jag tror faktiskt mest på MP nu. De kommer strax efter Piratpartiet. Och just PP har ju sagt att de troligen kommer att gå på MP:s linje.

Men det måste ske 2010 innan Juntan har förstört hela Sverige. Varifrån tar dom alla pengar som skattesänkningarna kostar? Det måste väl lånas. Jag betalar förr lite mer skatt och får ett tryggt Sverige utan utfösäkrade krymplingar från FK. Eller utförsäkrade från arbetsförmedlingen. Var det i början på nittiotalet som borgarna körde Sverige i botten totalt och vi fick en statsskuld som vi aldrig haft dessförinnan.

Hittade ett tillägg här.
Thomas Bodström är inte en vanlig politiker.
När han blev justitieminister fick han lösa medlemskort i partiet samma dag, han blev tillfrågad. Han är bokstavligen född in i socialdemokratin med en pappa som hade varit utrikesminister. I Agenda i går är det just den Thomas Bodström som ska sättas dit. Han som aldrig är i riskdagen, som jobbar som advokat och skriver halvtaskiga deckare. Thomas Bodström är en snygg stockholmspolitiker med egen blogg som gillar att synas och gå på kändispartyn och tycker att oppositionspolitik är det tråkigaste som finns. Väljer man att göra honom till dragplåster så ska man inte sedan komma och klaga. En tydligare politiker är svårt att hitta. Han är där för strålkastarljusets skull. 

Men titta! Jag kom på lite att skriva om. Det går bara man börjar...

2 kommentarer:

  1. Skattesänkningen är väl i alla fall inte Mona Sahlins och Thomas Bodströms fel??? De är faktiskt inte med i regeringen eller ens i riksdagsmajoriteten!!!
    /ingridcn

    SvaraRadera
  2. Med "juntan" menar jag alliansen. Det är en junta !

    SvaraRadera