Slideshow

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

tisdag 18 augusti 2009

Christine Shürrer


Sitter och funderar på Christine Shürrer.

Jag har en obehaglig känsla i maggropen att hon kan vara oskyldig. Tänk om det är så? Hur kan en sinnesförvirrad kvinna göra vad hon gjort utan att lämna ett endaste spår efter sig?

Jag har egentligen ingen aning, men min intuition brukar för det mesta vara rätt. Låt oss hoppas att jag har fel annars är det katastrof om den korkade kvinnan sitter inne för något hon inte gjort...

10 kommentarer:

 1. Vad har hon gjort,har missat lite nyheter typ hela sommaren haha..Skäms på mig!!
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Det var hon som slog ihjäl 2 barn, samt misshandlade modern så gravt att man trodde hon skulle dö oxå...

  SvaraRadera
 3. Efter att ha läst förundersökningen så har de inte så mycket bevisning mot att hon begått morden. Sen vet jag inte om polisen är dumma och tror att mamman inte blev påverkad av sina anhöriga att MINNAS den tyska tjejen som var revalen. Hennes dotter hade en livshotande sjukdom som krävde vård 24 timmar om dygnet. Vilket kan få en mamma att känna vanmakt. Vad som sedan kommer fram så är hennes kille inte far till barnen utan en bra extra pappa. Nu har alltså mamman gjort sig fri från "vården" av hennes sjuka dotter. Hon har oxå fått revalen alltså Christine i lås och bom och hon kan inte störa förehållandet med hennes nya sambo som hade en kärleksaffär med CS. Av förundersökningen får man oxå reda på en massa info. om sms trafik. Det finns inga bevis vad jag kan hitta. Men polisen kör gärna på 1 spår. Kanske behöver polisen i detta land mer kompetens, de klarar eller vill inte ens bry sig om vanliga brott.

  SvaraRadera
 4. Sen varför skulle en "psyksjuk" kvinna från Tyskland få ett bra jobb som guide i Stockholm????? Det finns så mycket fel så jag blir arg på polisen och hur media vinklat det hela. Jag kunde efter ha läst några sidor ur förundersökningen avföra henne som misstänkt. Men jag är ju bara en amatör som ingenting vet, eller?

  SvaraRadera
 5. Anonym: Ja, tvivlen finns onekligen där. Det du skrev stärker min obehagliga känsla.

  SvaraRadera
 6. Så offret skulle misshandla sig själv, nära till döds?

  SvaraRadera
 7. Näee, det är Schurrer som är skyldig till det brutala dådet.

  SvaraRadera
 8. Hon har i alla fall inte gått där hon påstod. Jag minns denna dag och vädret (bor inte allt för långt från Arboga) och jag tyckte det var för pissigt väder för att hämta posten. Hade hon varit så sjuk att hon traskat denna gigantiska sträcka i detta skitväder skulle hon ha iakttagits! Alltså har hon ju gjort nått annat och i Arboga finns inget att göra och det lilla som man skulle kunnat tvinga sig till att göra skulle någon iaktagit. Jag tvivlar dessutom inte på att Emma minns henne. Jag minns saker runt et skall skada som var relativt allvarlig ingen kan ha berättat som visade sig stämma då jag talade med ambulans killarna någon vecka efteråt och det var en så pass kraftig smäll att jag fick men för livet.

  SvaraRadera
 9. Totalt omöjligt att begå det brottet utan att lämna det minsta DNA, och utan att bli nedblodad. Hon är så klart oskyldig till detta

  SvaraRadera