Slideshow

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

lördag 30 januari 2010

Polisen: Vi utreder inget sexnätverk

- Vi vill redovisa ett faktaunderlag för att stoppa spekulationer och felaktiga upgifter. Underrättelse och spaningsarbetet har pågått i två månader och utredningen bedrivs mot en person. Det finns inga andra misstänkta och ingen utredning av något större nätverk pågår.

Nu är det några höga herrar som lagt locket på sexnätverket. Troligen är både politiker och högre herrar inblandade och som har makt att mörka! Tidigare skrev man att det var flera kända personer inblandade. Plötsligt är det bara denne "Kapten Klänning"

Vidare på samma sida i Expressen:

Miljonären som pekas ut som ledare i nätverket

En familjekär företagare med två barn och hustru, fin villa i en Stockholmsförort, miljoner på banken och ett eget skärgårdsparadis.
Och två mobiltelefoner fulla av sexkontakter.
- Han hade en mörk sida som han dolde, säger en person som stod honom nära.
Expressen har kartlagt den 60-årige miljonären som pekas ut som huvudmannen i det hemliga sexnätverket.
Den 60-årige miljonären avled några få minuter efter fallet från balkongen på fjärde våningen i ett hyreshus i en Stockholmsförort förra sommaren.
Han var klädd i en Ralph Laurenskjorta och seglarskor från Timberland.
Hans kropp bar spår efter grov och systematisk, närmast tortyrliknande, misshandel.
Kvar i lägenheten låg de två mobiltelefoner som nu lett polisen till den i dag häktade före detta länspolismästaren Göran Lindberg.
Den 60-årige miljonären beskrivs i media som huvudmannen i ett sexnätverk av väletablerade och mäktiga män – som i hemlighet samlats för att sexuellt utnyttja och förnedra unga kvinnor.
En av den 60-årige mannens kontakter ska, enligt Expressens källor, vara en mycket känd man i en hög chefsställning.

3 kommentarer:

 1. Det lär bli en komplicerad härva att reda ut - enär det ej kan uteslutas att dom som skall utreda - själva är mer eller mindre inblandade - tror Josef B.

  SvaraRadera
 2. Josef: Ja, frågan är om det någonsin kommer att redas ut ordentligt. Tror "Kapten Klänning" får ta på sig alltihop. Som sagt, locket är pålagt.

  Tack för att du tittade in förresten.

  SvaraRadera
 3. Jo... - Key - så blir det nog troligast, tyvärr tyvärr... :cry:

  Tack själv för att Du finns som nätmedborgare - för det är ju ALLTID stimulerande = tanke-utvidgande med nya infallsvinklar på saker och ting - tycker Josef B.

  SvaraRadera